Generator de Vacuum M 10 SSX

Generator de Vacuum M 10 SSX G1/8; G3/8

Cantitatea de aer aspirata 9.4 mc/h
Gradul maxim de vid - 85 KPa
Presiune de alimentare 5 bar
Temperatura de lucru -10 C/+80 C
M 10 SSX
275,46 €
Cu TVA 1

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

1) Aceste generatoare de vacuum in trepte realizate in noile concepte sunt caracterizate de dimensiunile mici .Una din particularitatile lor sunt capacitatea mare de aspiratie comparativ cu dimensiunile lor reduse .
2) Alimentate la o sursa de aer comprimat de 4 ÷ 5 bari pot produce o depresiune maximă de 85% și o capacitate de aspirație de 3,6 ÷ 18 mc/h, în funcție de numărul de module din care sunt fabricate. Filtrul de zgomot este integrat în interiorul acestora.
3) Ele sunt realizate în întregime din aliaje ușoare anodizate și pot fi instalate în orice poziție. Generatoarele de vid în mai multe trepte din această serie sunt potrivite pentru conectarea ventuzelor din sistemele de prindere si în particular pentru sectorul robotizării industriale, unde sunt necesare aparate cu performanțe excelente de funcționare, dar cu dimensiuni și greutăți foarte mici.
4) Sunt foarte silentioase , aceasta fiind caracteristica lor distinctiva .De fapt in plus fata de amortizorul de zgomot incorporat mai au un amortizor exterior SSX pentru o reducere suplimentara a zgomotului. Gama de generatoare de vacuum sunt disponibile in mai multe variante M10SSX M14SSX M18SSX.

Fisa tehnica:

M 10 SSX

10 alte produse in aceeasi categorie: