Mont Blanc - Distribuitor autorizat SMC ROMANIA

SMC Romania furnizor de echipamente pneumatice, hidraulice şi electrice pentru automatizări industriale

bun_smc-in-romania.png

SMC Romania face parte din grupul SMC CORPORATION (Japonia), cel mai important producător şi distribuitor mondial de echipamente pneumatice şi electropneumatice pentru automatizări industriale, cu o cotă de piaţă pentru aceste produse de peste 30% la nivel mondial şi de 60% în Japonia.

În plus, prin diversificarea permanentă a producţiei, grupul SMC a devenit în prezent un furnizor important de filtre industriale, aparatură pentru industriile de proces, senzori şi traductoare, componente pentru vacuum înalt, echipamente pentru controlul temperaturii, echipamente pentru eliminarea sarcinilor electrice statice, cilindri hidraulici şi actuatori electrici. Gama de fabricaţie a grupului SMC cuprinde peste 12 000 produse de bază, realizate în circa 700 000 de variante constructiv-funcţionale, cu o rată de creştere de 50 ÷ 200 produse noi pe an.

În România, SMC şi-a început activitatea în anul 1996 prin înfiinţarea societăţii SMC Romania S.r.l. şi dezvoltarea rapidă a unei reţele proprii de distribuţie şi asistenţă tehnică.

În prezent, SMC Romania are sediul central în Bucureşti, cu showroom, birouri, precum şi spaţii şi dotări moderne care permit desfăşurarea optimă a activităţilor de comercializare, asistenţă tehnică şi training.

Reţeaua de distribuţie cuprinde filiale şi birouri de vânzări proprii în Craiova, Timişoara, Arad, Cluj-Napoca, Iaşi, Piteşti, şi Sibiu şi un număr de distribuitori autorizaţi ce acoperă întreg teritoriul. În scopul îmbunătăţirii serviciilor oferite clienţilor noştri, în anul 2013 a fost pus în funcţiune noul Depozit central din zona industrială Arad Sud, cu peste 1000 mp spaţii de depozitare şi 400 mp spaţii pentru birouri.

O importanţă deosebită este acordată şi în România colaborării cu universităţile tehnice. SMC a contribuit prin donaţii de echipamente şi aparatură didactică la dotarea laboratoarelor de specialitate ale universităţilor din Timişoara, Craiova, Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Cluj şi Galaţi.

Certificări ISO


În concordanţă cu politica generală a grupului, SMC Romania oferă clienţilor săi, nu numai produse de înaltă tehnicitate la cel mai bun raport calitate/preţ, dar şi servicii de asistenţă tehnică şi pregătire a personalului, la nivelul standardelor ISO 9001.

Detalii: https://www.smc.eu/ro-ro

Pentru orice informatie, detalii tehnice, ofertare, va rugam sa ne contactati:
OFFICE@MONT-BLANC.RO
0232.230200

Reprezentant de vanzari:
    Ioan Stefanache
       0753310805 (inclusiv Whatsapp)

        IOAN.STEFANACHE@MONT-BLANC.RO