Filtre active

 • Manometru de laborator LAB-MBC - precizie 0.05%

  0,00 €

  Utilizare

  Manometrul digital din seria NEW Lab-MBC este propus ca mostră de primă linie utilizată în industrie pentru testarea directă pe instalații sau în laboratoare pentru calibrarea sau confirmarea metrologică a manometrelor, traductoarelor și transmițătoarelor de presiune, presostatelor etc.

  În timpul ciclului de producție, manometrul este calibrat și certificat ACCREDIA pentru a garanta incertitudinea exactă de măsurare care este întotdeauna garantată mai bună de 0,05%. 

 • Manometru de laborator Datalogger Wirelles LAB-WIRMBC - precizie 0.2%

  0,00 €

  Utilizare

  Seria DATALOGGER LAB-WIRMBC sunt realizate conform tehnologiilor mai moderne pentru a asigura un nivel ridicat de fiabilitate, versatilitate si ieftinitate in acelasi timp.

 • Soft manometre laborator SOFTLABMBC

  0,00 €

  Soft manometre laborator SOFTLABMBC

  Utilizare

  SOFTLABMBC este un software puternic care permite conectarea oricărui PC într-un mod ușor și eficient la toate instrumentațiile cu canale seriale și USB Printr-o configurare simplă a canalelor și setarea eficientă a caracteristicilor senzorilor la care instrumentele sunt conectate, puteți verifica starea de comunicare, efectuează teste, salvează curbele graficelor obținute, calculează principalele rezultate ale testului și imprimă certificatele