Electroventil pneumatic cu actionare electrica 5/2, revenire arc, fara bobina

Distribuitor pneumatic cu actionare electrica 5/2, revenire arc, fara bobina

00.013.3
Dimensiuni filet: G1/8"
42,27 €
Cu TVA 1

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Distribuitor pneumatic cu actionare electrica 5/2, revenire arc, fara bobina


Despre distribuitor pneumatic cu actionare electrica:
Un distribuitor pneumatic cu acționare electrică și electrovalvă este un dispozitiv mecanic care permite controlul fluxului de aer printr-o serie de conducte și dispozitive pneumatice. Acesta conține un sistem de electrovalve care deschide și închide circuitele de aer în funcție de comenzi primite de la un controler electric.

Distribuitorul pneumatic cu acționare electrică și electrovalvă este folosit într-o varietate de aplicații industriale care necesită control precis al circulației aerului. Aceste aplicații pot include fabricarea automobilelor, asamblarea mașinilor și construcția echipamentelor.

Construcția distribuitorului pneumatic cu acționare electrică și electrovalvă este alcătuită dintr-un corp de distribuție cu mai multe cavități de intrare și ieșire, cu electrovane electrice care au rolul de a deschide și închide cavitățile pentru distribuirea aerului. Astfel, cu ajutorul acestui distribuitor, putem controla și direcționa fluxul de aer către dispozitive pneumatice specifice, cum ar fi cilindrii pneumatici, ventilele pneumatice, producându-se mișcarea mecanică a acestora.

Distribuitorul pneumatic cu acționare electrică și electrovalvă poate fi controlat manual prin intermediul butoanelor de comandă, sau poate fi conectat la un controler electric pentru a fi controlat prin semnale electrice precise. Acesta poate fi alimentat cu tensiune de la surse electrice diferite, precum și cu tensiune de la surse pneumatice.

În concluzie, distribuitorul pneumatic cu acționare electrică și electrovalvă reprezintă o soluție ingenioasă pentru o multitudine de aplicații industriale care necesită control precis al circulației aerului. Acesta este un dispozitiv mecanic esențial în producția automatizată modernă, fiind folosit într-o gamă largă de aplicații industriale.

00.013.3

S-ar putea sa-ti placa

Tabel produse:
daca nu gasesti un produs, in tabelul de mai jos, poate fi in gama noastra de produse dar nu este afisate in site
Info: office@mont-blanc.ro Tel:+4.0232.230.200

Caută in lista de produse

Dimensiuni filet: G1/8" G1/4" G3/8" G1/2"
Imagine Cod produs Dimensiuni filet Cantitate minimă Preț Reduceri de volum #
00.013.3 G1/8" 1 42,27 € tva inclus not available
Adaugă in coș
01.009.3 G1/4" 1 49,52 € tva inclus not available
Adaugă in coș
- G1/2" 1 156,31 € tva inclus not available
Adaugă in coș
09.001.3 G3/8" 1 74,29 € tva inclus not available
Adaugă in coș

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

2 alte produse in aceeasi categorie: