Manometru de laborator Datalogger Wirelles LAB-WIRMBC - precizie 0.2%

Utilizare

Seria DATALOGGER LAB-WIRMBC sunt realizate conform tehnologiilor mai moderne pentru a asigura un nivel ridicat de fiabilitate, versatilitate si ieftinitate in acelasi timp.

LAB-WIRMBC
0,00 €
Cu TVA 1

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Principalele sale aplicații se dezvoltă în domenii industriale unde este necesară verificarea proceselor sau în teren, cu o clasă de precizie mai bună de 0,20%. Pentru a spori caracterul practic și a face instrumentul complet autonom, manometrul este alimentat de o baterie internă reîncărcabilă Li-Ion. Bateria poate fi reîncărcată direct printr-un port USB sau folosind o sursă de alimentare dedicată.
În meniul de programare, accesibil prin tastatură, este posibilă reglarea diferitelor funcții, cum ar fi: filtru digital care permite menținerea constantă a măsurătorii chiar și în prezența unor presiuni instabile, rezoluția afișajului care permite creșterea măsurătorii în trepte fixe (1, 2, 5, 10) și unitatea de măsură care poate fi schimbată în mbar, bar, kPa, MPa, psi, kg/cm2, mHg, mmHg, mH2O e mH2O.
Comunicarea prin portul USB și wireless (opțional) și funcționalitatea Data Logger-ului îl fac deosebit de potrivit pentru aplicațiile în care este necesară elaborarea pe PC a măsurătorilor achiziționate. Senzorul, executat în întregime din oțel inoxidabil, este monolitic pentru a asigura o stabilitate ridicată pe termen lung chiar și în prezența unor presiuni foarte dinamice.
Selectând citirea TEMPERATURII puteți vedea, pe afișaj, temperatura fluidului care este în contact cu senzorul de presiune Comunicarea prin portul USB și wireless (opțional) și funcționalitatea Data Logger-ului îl fac deosebit de potrivit pentru aplicațiile în care este necesară elaborarea pe PC a măsurătorilor achiziționate.
Senzorul, executat în întregime din oțel inoxidabil, este monolitic pentru a asigura o stabilitate ridicată pe termen lung chiar și în prezența unor presiuni foarte dinamice. Selectând citirea TEMPERATURII puteți vedea, pe afișaj, temperatura fluidului care este în contact cu senzorul de presiune Comunicarea prin portul USB și wireless (opțional) și funcționalitatea Data Logger-ului îl fac deosebit de potrivit pentru aplicațiile în care este necesară elaborarea pe PC a măsurătorilor achiziționate. Senzorul, executat în întregime din oțel inoxidabil, este monolitic pentru a asigura o stabilitate ridicată pe termen lung chiar și în prezența unor presiuni foarte dinamice. Selectând citirea TEMPERATURII puteți vedea, pe afișaj, temperatura fluidului care este în contact cu senzorul de presiune

Utilizare
Seria de gabarit digital JET sunt realizate conform tehnologiilor mai moderne pentru a asigura un nivel ridicat de fiabilitate, versatilitate si ieftinitate in acelasi timp. Descriere

DATALOGEGR Manometru digital,
- precizie 0,20%
- iesire USB 2.0 (optional wirelles)
- frecventa maxima de stocare 1 x sec. Presiune maximă de stocare 60.000, temperatură 30.000.
- Carcasa ALUMINIU
- Pivot inox
- baterie REÎNCĂRCĂBILĂ (Li-Ion 3.6V), autonomie 3 luni (iluminare de fundal și wireless dezactivată) Reîncărcare 8 ore
- unitate de măsurare a presiunii (mbar, bar, kPa, Mpa, psi, kg/cm2, mHg, mmHg, mH2O e mH2O) ,
- Zero și peak (activ în presiune și vid) - Grad de protecție IP40
Inclus: unitate de alimentare USB - cablu - Driver - geanta de transport

Utilizarea intervalului
Temperatura de lucru 0 - 50° C (+32 +122° F)
Suprapresiune maximă 150%

Modele
Scară --> Rezoluție
0,5, 1 bar --> 0,0001
2,5, 5 bar --> 0,0005
10 bar --> 0,001
20 bar --> 0,002
50 bar --> 0,005
100 bar --> 0,01
250 bar --> 0,02
350, 500, 700 bar --> 0,05
1000 bar --> 0,1
1500 bar --> 0,2
2000 bar --> 0,5

Opțiuni
Sistem complet pentru transmisie Wireless - versiune relativ Vacuum - Software dedicat

Fisa tehnica:
fisa tehnica manometru

LAB-WIRMBC

2 alte produse in aceeasi categorie: