Regulator pneumatic AzPneumatica G1/4, G3/8, G1/2, G1"

Regulator pneumatic AzPneumatica

16.301.0
Dimensiuni filet: G1/4"
42,64 €
Cu TVA 1

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Regulator pneumatic AzPneumatica
Presiune maxima: 8bar


Regulatorul de presiune este un dispozitiv mecanic sau electronic care se utilizează pentru a menține și controla presiunea unui fluid dintr-un sistem. Regulatorul de presiune poate fi utilizat într-o varietate de aplicații, cum ar fi sistemele de alimentare cu combustibil sau de apă, instalațiile de încălzire sau în cazul presurizării unui sistem hidraulic sau pneumatic.

Regulatorul de presiune poate fi fabricat dintr-o varietate de materiale, inclusiv din cupru, oțel inoxidabil sau aliaje de aluminiu. Este format dintr-un corp principal, în interiorul căruia se găsesc în general o supapă de intrare, o supapă de evacuare a presiunii și o supapă de reglare a presiunii.

Supapa de intrare este utilizată pentru a permite fluidului să intre în regulator, iar supapa de evacuare este folosită pentru a reduce presiunea când este nevoie de aceasta. Supapa de reglare a presiunii este cea care controlează presiunea fluidului în interiorul regulatorului, aceasta fiind reglată de obicei manual sau automat.

Regulatoarele de presiune mai complexe pot include și alte caracteristici, cum ar fi senzori de presiune, afișaje digitale și controllere automate. Aceste funcții ajută la monitorizarea și controlul mai precis al presiunii într-un sistem, astfel încât să se mențină o presiune optimă într-o varietate de condiții de operare.

În general, regulatorul de presiune este un element cheie într-un sistem, ajutând la îmbunătățirea siguranței, a eficienței și a durabilității sistemului. Este important să fie întreținut regulat și să fie curățat periodic, pentru a asigura o performanță optimă și o durată de viața îndelungată.

16.301.0

Tabel produse:
daca nu gasesti un produs, in tabelul de mai jos, poate fi in gama noastra de produse dar nu este afisate in site
Info: office@mont-blanc.ro Tel:+4.0232.230.200

Caută in lista de produse

Dimensiuni filet: G1/4" G3/8" G1/2" G 1"
Imagine Cod produs Dimensiuni filet Cantitate minimă Preț Reduceri de volum #
16.301.0 G1/4" 1 42,64 € tva inclus not available
Adaugă in coș
16.341.0 G3/8" 1 44,10 € tva inclus not available
Adaugă in coș
16.321.0 G1/2" 1 61,25 € tva inclus not available
Adaugă in coș
16.359.0 G 1" 1 169,40 € tva inclus not available
Adaugă in coș

40 alte produse in aceeasi categorie: